divendres, 10 de setembre del 2010

OBERTURA DEL PÀRQUING L’ATLÀNTIDA


El proper dimecres 15 de setembre a les 20:00h s'inaugura el pàrquing L'Atlàntida situat al carrer Francesc Maria Masferrer, 4 del parc Armand Quintana de Vic, en la gestió del qual col·laborarà tac-Osona.


Aquest acte, que inclourà un refrigeri pels assistents, anirà a càrrec del Sr. Josep Mª Vila d’Abadal, Excm. Alcalde de Vic i President de la Fundació Estudis Musicals i el Sr. Toni Ramírez, President de l’Associació Sant Tomàs Parmo - Tac Osona. Així, volem mostrar als veïns i persones interessades les característiques d’aquest nou equipament.

L’obertura del pàrquing L’Atlàntida integrat al Centre d’Arts Escèniques d’Osona, inaugurat el passat mes d’abril, completa el projecte promogut per l’Ajuntament de Vic i gestionat per la Fundació Estudis Musicals de Vic i Tac-Osona en la vigilància i manteniment.

Gràcies a aquest projecte, Tac-Osona ha creat 3 llocs de treball per a persones amb discapacitat física, amb previsió que aquestes augmentin en un futur. Així, el Centre Especial de Treball segueix creant ocupació en pàrquings, ja que des de fa temps també col·labora amb l’Ajuntament de Manlleu per la vigilància de la zona blava i amb l’Empresa “Xarxa Comercial” pel pàrquing del passeig de Vic. 
El nou aparcament compta amb un total de 195 places, 90 places a la planta -1 (4 adaptades), 97 places a la planta -2 (2 adaptades), 8 places de moto i vídeo vigilància permanent als diferents sectors i plantes. Els horaris d’accés seran de 7:00h del matí a 12:00h de la nit, prolongable els dies d’espectacle, i l’horari de sortida les 24 hores del dia. Els abonats tindran entrada i sortida lliure durant les 24h.

Les tarifes s’aplicaran per minut i tindran un cost de 0,032€/min (1,95€ l’hora). Hi haurà tarifes especials per nits i dies d’espectacle. Fins al 15 d’octubre el pàrquing oferirà la primera hora d’aparcament gratuïta. Informar també que a partir de la inauguració i fins divendres 16 de setembre a les tres del migdia, l’aparcament serà lliure i gratuït.

El pàrquing oferirà a les empreses, entitats o establiments la possibilitat d’establir convenis per tal d’oferir condicions avantatjoses als seus clients i treballadors.

Amb la propera obertura del pàrquing L’Atlàntida, a més d’oferir un millor servei als assistents al teatre, també es pretén augmentar l’oferta de places pròximes al centre de Vic i així facilitar als ciutadans les compres al centre urbà.

Estaríem molt agraïts poder comptar amb la vostra assistència a l’acte i al refrigeri!