dimarts, 7 de setembre del 2010

EL CENTRE RIUDEPERES JA TÉ LA FURGONETA ADAPTADA

Després de mig any de la celebració del concert solidari organitzat pel Centre Riudeperes per la compra d’un vehicle adaptat, aquest ja està en funcionament.

Gràcies a tots els professionals del Centre Riudeperes, a les famílies dels usuaris, al públic assistent, als voluntaris, al suport de diferents entitats i empreses i en especial als músics per haver fet possible el concert.

També gràcies a l’Obra Social d’Unnim, que ha acabat de fer viable el projecte a través dels ajuts que li van atorgar les Obres Socials de Caixa Manlleu (12.000 euros a través de la Convocatòria de Projectes per a Centres d’Inserció Social) i de Caixa Sabadell (10.000 euros a través dels Premis Caixa Sabadell).
Gràcies a tots per haver aconseguit l’import necessari per poder comprar el vehicle adaptat, un total de 36.862,72€.

El vehicle, amb un total de 7 places (3 per usuaris en cadira de rodes), permetrà que persones amb discapacitat intel•lectual que requereixen suport generalitzat i que en molts casos tenen la mobilitat molt reduïda puguin realitzar, amb més normalitat i facilitat, sortides a la comunitat, visites mèdiques, assistir a activitats lúdiques i /o festives de pobles de l’entorn i poder gaudir d’unes vacances fora del centre . Aquesta s’afegeix a l’altra furgoneta adaptada del Centre Ocupacional amb la qual cosa, l’Associació ja en té dues.


Una vegada més, volem fer palès el nostre agraïment a tothom que hi ha col•laborat.