dijous, 8 d’octubre del 2009

JORNADA SOBRE TRASTORNS GENERALITZATS DEL DESENVOLUPAMENT

El passat dia 1 d'octubre l'equip de professionals del CDIAP Tris Tras va organitzar una jornada formativa sobre trastorns generalitzats del desenvolupament a càrrec de la Sra. Noemí Balmaña, Psicòloga de la Unitat de Psiquiatria Infantil i Juvenil, Servei de Psiquiatria de l'Hospital Mútua de Terrassa.

A la cita van assistir-hi professionals d'altres serveis de l'Associació, concretament mestres de l'Escola Estel, que comparteixen objectius comuns d'abordatge en la primera infància.

En una primera part , els continguts de la jornada van permetre parlar sobre la detecció precoç i el procés de diagnòstic d'aquests trastorns en la primera infància; en una segona part, més interactiva i pràctica, es va aprofundir en el tractament i la intervenció, mitjançant l'aportació de casos clínics, tant per part de la ponent com dels participants.

Des del CDIAP Tris Tras agraïm el tracte i l'aportació professional per part de la Noemí Balmaña. Així com també la participació activa de tots els professionals assistents.