dimecres, 30 de setembre del 2009

LA CUINA DE SANT TOMÀS, NOU SERVEI DE L'ASSOCIACIÓ


Aquest mes de setembre ha entrat en funcionament La Cuina de Sant Tomàs, una nova línia d’activitat dins del CET Tac-Osona que ofereix menjars per col·lectivitats, gestió de cuines externes i servei de càtering.

Aquest nou servei ha nascut a partir de l’experiència de molts anys de servei de cuina i menjador en l’àmbit dels diferents serveis de l'Associació, com l'Escola Estel o el Centre Ocupacional.

La Cuina es troba a la finca de Sant Tomàs i disposa d’unes modernes instal·lacions amb una capacitat de 1000 menús diaris. En una superfície de 500 m2 es distribueixen els diferents obradors, les càmbres de conservació d'aliments i els molls d'entrada i sortida de les primeres matèries i dels plats acabats respectivament. En definitiva, unes instal·lacions i un equip humà que garanteixen un servei de qualitat tant a escoles, com instituts o centres de dia entre d’altres.
De tot el que La Cuina de Sant Tomàs ofereix cal destacar l'assessorament i el seguiment per part de nutricionistes en l'elaboració de diferents línies de menús especials com: la dieta astringent, la dieta hipocalòrica, la dieta sense sal, una línia d’aliments triturats, la dieta sense gluten i una línia personalitzada segons la necessitat de cada persona.