Aquest mes de setembre ha entrat en funcionament La Cuina de Sant Tomàs, una nova línia d’activitat dins del CET Tac-Osona que ofereix menjars per col·lectivitats, gestió de cuines externes i servei de càtering.
Aquest nou servei ha nascut a partir de l’experiència de molts anys de servei de cuina i menjador en l’àmbit dels diferents serveis de l'Associació, com l'Escola Estel o el Centre Ocupacional.
La Cuina es troba a la finca de Sant Tomàs i disposa d’unes modernes instal·lacions amb una capacitat de 1000 menús diaris. En una superfície de 500 m2 es distribueixen els diferents obradors, les càmbres de conservació d'aliments i els molls d'entrada i sortida de les primeres matèries i dels plats acabats respectivament. En definitiva, unes instal·lacions i un equip humà que garanteixen un servei de qualitat tant a escoles, com instituts o centres de dia entre d’altres.
De tot el que La Cuina de Sant Tomàs ofereix cal destacar l'assessorament i el seguiment per part de nutricionistes en l'elaboració de diferents línies de menús especials com: la dieta astringent, la dieta hipocalòrica, la dieta sense sal, una línia d’aliments triturats, la dieta sense gluten i una línia personalitzada segons la necessitat de cada persona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada