dilluns, 27 d’abril del 2009

EL CENTRE OCUPACIONAL DE MANLLEU CONVIDA A LES ESCOLES DE VIC A UN ESPECTACLE DE TEATRE, DANSA I MOVIMENT


Els propers dies 8 de maig, 2 i 5 de juny els usuaris del Centre Ocupacional de Manlleu realitzaran a l’Institut del Teatre de Vic un Espectacle de teatre, dansa i moviment per a 300 alumnes de cicle mitjà i superior d’Educació Primària de les escoles de Vic.

La finalitat d’aquest projecte és fer un treball de difusió i sensibilització a les escoles ja que les característiques concretes d’aquesta obra ofereix un marc incomparable per reflexionar sobre aspectes tal com, diferència, inclusió, acceptació d’aquelles persones que són diferents d’un mateix.

Per arribar a l’objectiu d’una manera dinàmica i creativa, s’ha escollit les activitats de psicomotricitat, teatre, expressió corporal i danses com a marc de referència d’aquest projecte. Una de les coses importants és plantejar les activitats com una eina d’intervenció socio-educativa. Aprendre a treballar des de les capacitats i les característiques del grup i desenvolupar estratègies d’intervenció des del treball indirecte, l’espai lúdic, el treball corporal i el seu llenguatge expressiu. Es vol centrar, també, el treball en el grup com una eina de desenvolupament personal i per això, potenciar la reflexió com a pràctica diària.


Per més informació: a.bayot@tac-osona.cat