dilluns, 18 de gener del 2021

Tercer Nadal amb els productes de xocolata de Sant Tomàs

La valoració de la campanya de Nadal que acabem de deixar enrere, la tercera des que vam posar en funcionament el nostre obrador de xocolata artesana, és molt bona, ja que els nostres productes continuen tenint una molt bona acollida i han crescut en vendes de manera considerable respecte els primers dos anys.

Aquest Nadal, des de l’obrador s’han elaborat i venut 8.306 rajoles de les diferents varietats de xocolata (3500 més que l’any passat), 4.692 bombons (1.5060 més que l’any passat) i 3.118 torrons (un centenar llarg més que l’any passat). També podem destacar que altres productes com els petits fours, el calendari d’advent o les trufes al rom, novetat d’aquest Nadal, també han tingut molt bona acollida (més de 1.800 productes venuts).

  

Pel que fa als lots, durant la campanya de Nadal des del Centre Ocupacional s’han muntat i servit 1.648 lots socials, que hem distribuït en serveis interns i en empreses, tant de la comarca com de fora de la comarca. Això són més de 200 lots més que l’any passat, cosa que ens posiciona clarament com a referent en l’elaboració de lots per les empreses amb consciència social.
  

L’increment de vendes el podem atribuir principalment a tres factors: a la posada en funcionament de la nova botiga online, des d’on és molt més pràctic comprar els nostres productes, a la consolidació de la botiga pop up a la plaça Major de Vic durant el mes de desembre com a punt de trobada dels nostres productes, i a les obres d’ampliació de l’obrador i la inversió en nova maquinària que es van dur a terme l’any passat, que ha permès incrementar la producció.

I recordeu que podeu comprar productes de xocolata tot l’any a la nostra botiga onine!