dilluns, 10 de febrer del 2020

Enclavament laboral de Tac Osona a Divasa Farmavic


L’empresa multinacional Divasa Farmavic, líder en el sector de serveis de salut i benestar animal, que es dedica a la producció per al mercat veterinari i ramader, des de fa uns mesos acull a les seves instal·lacions de Gurb un enclavament laboral de Tac Osona, l'empresa social de Sant Tomàs.


L'enclavament actualment està format per un equip de tres treballadors més una monitora, i en torn de matí es dedica a fer feines de manipulats. Concretament, encapsen collars per a gossos i gats, i fan també l'etiquetatge i encapsat de llapis marcadors per a animals de granja.


L'enclavament funciona des del maig passat, i després d'aquests mesos el balanç és molt positiu. Des de Tac es valora molt satisfactòriament, ja que ha permès crear nous llocs de treball per a persones amb discapacitat. Per a les persones treballadores és un estímul poder desenvolupar-se en una gran empresa com Divasa, i alhora per a Tac Osona suposa un prestigi poder comptar aquesta prestigiosa companyia entre els seus clients. Des de Tac també assenyalen que la relació amb tot el personal de la planta és exquisida i per ara s'estan assolint els resultats previstos, tant en qualitat com en quantitat.

Divasa ja havia col·laborat anteriorment amb Sant Tomàs, i fruit d'això van tenir una bona predisposició per fer un enclavament de Tac a la seva fàbrica, que finalment es va poder concretar.

Tac Osona agraeix la confiança a Divasa i aspira a poder-hi crear més valor.