dimarts, 17 de desembre del 2019

S'inaugura l'exposició sobre el primer any de gestió compartida al Centre Cívic Santa Anna de Vic


El divendres 13 de desembre es va fer un acte commemoratiu del primer aniversari de la gestió compartida del Centre Cívic Santa Anna entre l'Ajuntament de Vic i la Fundació Sant Tomàs, i es va inaugurar l'exposició fotogràfica que resumeix el que ha suposat aquest any del projecte d'inclusió social i comunitària.


L'acte va comptar amb la participació de representants de l'Ajuntament de Vic i de la Fundació Sant Tomàs, que van coincidir a fer un balanç positiu d'aquest primer any de gestió conjunta.


La regidora de Cultura, Susagna Roura, va destacar la bona acollida del projecte per part de les entitats del centre cívic. Per la seva banda, el regidor del barri de Santa Anna, Albert Castells, es va mostrar satisfet que el barri de Santa Anna hagi estat el primer d'acollir una iniciativa d'aquest tipus, i va destacar la vitalitat que li ha donat.


El president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, va explicar que la gestió compartida era un repte que ha estat afrontat amb il·lusió i amb ganes d'innovar, i que el resultat és molt positiu i enriquidor. L'educadora del centre ocupacional, Montse Ropero, i en Quico Domènech, un dels usuaris del centre, van explicar què mostra l'exposició que es podrà visitar fins l'any vinent, amb un recull de les activitats que s'han portat a terme aquest any al centre cívic, la majoria vinculades amb altres entitats del barri, i que té el fil conductor de les experiències i les emocions generades pel projecte entre les persones usuàries de Sant Tomàs que han participat. No us la perdeu!

Tot el nostre agraïment a totes les persones vinculades que han donat i donen suport a aquest bonic projecte avui i cada dia!