dijous, 28 de març del 2019

Aquest Sant Jordi, roses solidàries de xocolata de Sant Tomàs


En breu ja arriba Sant Jordi, la festa del llibre i la rosa, i amb motiu d’aquesta diada tan assenyalada Sant Tomàs ha preparat una sèrie de productes artesanals, entre els que aquest any destaquen les roses solidàries de xocolata.


Les roses de xocolata s’elaboren a l’obrador de Sant Tomàs. Les persones ateses a Sant Tomàs les fan una a una, amb molta cura i artesanalment, i n’hi ha de xocolata blanca i negra, i de color groc o vermell. Són ideals per fer un obsequi especial, i a més les trobareu boníssimes! Les roses solidàries es poden comprar per Internet (www.maama.cat) i també en les parades que Sant Tomàs tindrà el dia de Sant Jordi.


D’altra banda, la botiga d’artesania social de Sant Tomàs, Mà a mà, per celebrar Sant Jordi també ha creat diversos productes: pin solidari amb rosa groga, agulles de pit amb roses, punts de llibre, portaespelmes, clauers... Diferents opcions per tenir un detall especial amb la persona estimada, que es podran comprar per Internet (www.maama.cat) o a les parades de Sant Jordi de Sant Tomàs.

A banda d’aquests productes i de les tradicionals roses naturals, a les parades de Sant Tomàs també s’hi podran trobar llibres, en concret el conte il·lustrat Jamalí i els colors, que explica la història de l’escola l’Estel, i el conte il·lustrat La meva història, sobre la història de Sant Tomàs.

El 23 d’abril les parades de Sant Tomàs es trobaran en les ubicacions següents:


A Vic:

  • Plaça Major (davant del forn Franquesa)
  • Al portal de la Rambla davant de la llibreria Abacus
  • Davant l’escola l’Estel (C. Jaume I el Conqueridor)
  • Al C. Torelló davant la gasolinera BP
  • Plaça Santa Anna (Cantonada del C. Tagamanent amb C. Josep M. Pallàs)
  • Oficines Centrals Sant Tomàs (C. Sot dels Pradals, 7)


A Manlleu:

  • Plaça Fra Bernadí