dimarts, 12 de febrer del 2019

El CE Roda lluirà a l’equipació la tipografia dissenyada des de Sant Tomàs

El 25 de gener passat es va presentar el nou projecte esportiu del Centre Esportiu Roda a la Sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda de Ter. 


Durant la presentació es va donar a conèixer el nou acord de col·laboració entre el CE Roda i Sant Tomàs. L’acord busca crear vincles entre ambdues entitats. Un dels punts destacables de l’acord és que la nova equipació del Club, que ja llueixen tots els i les jugadores de l’entitat esportiva, lluirà una tipografia que ha estat creada per l’equip de l’estudi d’art i disseny Autèntic.cat de Sant Tomàs.


La presentació va comptar amb la presència de l'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, i de diversos representants de les empreses patrocinadores; així com de Bernat Prat, vicepresident primer de Sant Tomàs, que va posar de manifest la visibilitat que el fet d’aparèixer a les samarretes dona a l’entitat i a la voluntat de seguir col·laborant amb el club esportiu buscant sempre la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual en el món de l’esport.