dimarts, 13 de març del 2018

Finalitza el període de pràctiques laborals dels alumnes d’Eina

Aquest març han finalitzat les pràctiques laborals a diferents empreses de la comarca d’Osona els alumnes dels cursos de formació del servei de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs.

Des que va començar l’any són moltes les persones participants en cursos d’Eina que han realitzat un període de pràctiques en empreses de la comarca. Concretament, vint nois i noies han ampliat els seus coneixements sobre el món laboral realitzant pràctiques d’aprenentatge en un entorn productiu.


Aquests períodes de pràctiques tenen la finalitat de què els alumnes descobreixin els seus interessos i motivacions, millorin les seves competències i que augmentin les seves possibilitats futures d’incorporació al mercat laboral.

Des del servei de formació i inserció de Sant Tomàs estan molt agraïts de la bona predisposició de les empreses de la comarca que han ofert pràctiques; que enguany han estat la Biblioteca Municipal, l’Escola Bressol “Els Colors”, Gràfiques Manlleu i Xocolating 1944 de Manlleu. El restaurant Can Pamplona, Vídeo Oca, E3A Technologies, Casa Tió, Cacao Sampaka, Bisbat, Isern Electrodomèstics, Finques Osona, el Consell Comarcal, El Fil, Residència Saits i Dorsal Sport de Vic. I Garden Tortadès de Gurb, El Xocolater de Taradell, la Granja El Raurell de Folgueroles i Fruites Blas Jiménez de Calldetenes.