dilluns, 19 de febrer del 2018

La ministra de la Dona i Afers Socials de la República Sahrauí visita Sant Tomàs

La ministra de la Dona i Afers Socials de la República Àrab Sahrauí Democràtica, Mahfuda Mohamed Rahal, va visitar divendres passar la nostra entitat, juntament amb el director de les escoles de discapacitats als campaments de refugiats sahrauís, Hawari Fadel, i Joan Canillas de COOOS, Cooperació Osona Sàhara.

A la foto d'esquerra a dreta, Joan Canillas, representant de Cooperació Osona Sàhara; Tina González, directora de l'àrea laboral de les persones; Hawari Fadel, director de les escoles de discapacitats als campaments sahrauís; Abel Fontanet, director de l'àrea social i educativa; i Mahfuda Mohamed Rahal, ministra de la Dona i Afers Socials de la República Sahrauí Democràtica.

Durant la visita, vam poder conèixer els projectes que s’han portat a terme pel que fa a la promoció de la dona sahrauí i el treball que es desenvolupa en l’àmbit educatiu i social a les escoles de discapacitats als campaments. Per altra banda, des de l’entitat se’ls va fer una visita per les nostres instal·lacions i se’ls va explicar el funcionament de Sant Tomàs. 

En la visita els van acompanyar, el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez; el director general, Ricard Aceves; el director de l’àrea social i educativa, Abel Fontanet; la directora de l’àrea laboral de les persones, Tina González; i el director de l’àrea d’empresa social i qualitat, Ricard Gorgals.