dimarts, 19 de setembre del 2017

Agraïment als voluntaris de la Xarxa Humana

Dimecres passat, els voluntaris que van protagonitzar la Xarxa Humana Dreams, que es va fer el 28 de maig amb motiu de la festa dels 50 anys de Sant Tomàs, van rebre un reconeixement per part de l'entitat.

En un acte que es va fer al Centre Ocupacional de Calldetenes, el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, va agrair la participació als voluntaris de l'espectacle dirigit per La Fura dels Baus que va meravellar la plaça Major de Vic. Usuaris i treballadors de Sant Tomàs van sumar esforços per portar a terme el ball aeri.


Ramírez va lliurar a cadascun dels assistents una samarreta commemorativa com a obsequi recordatori de la seva participació en la Xarxa. El dibuix de la samarreta l'han dissenyat usuaris del Taller d'expressió artística del Centre Ocupacional, i va acompanyat de la frase "Jo també hi vaig ser".


Els voluntaris també van rebre un CD amb les fotografies que ens va deixar l'espectacle i un vídeo que recull des de la preparació fins al dia de la representació.



I és que van ser molts dies d'assajos perquè tot sortís bé. Un mes i mig abans, els voluntaris ja van començar a practicar de manera disciplinada per aprendre's la coreografia, de la mà dels artistes de la Fura dels Baus. L'hora de la veritat va arribar el 28 de maig al matí, quan ben d'hora ja van començar a assajar enlairats per la grua. Al vespre, en el moment just en què es feia fosc, davant d'una plaça plena a vessar, va començar un gran espectacle amb música, ball, llum i colors. Amb el públic de la plaça animant sense parar tot va sortir a la perfecció i la Xarxa Humana va esdevenir tot un símbol del que representa Sant Tomàs: treball en equip per la superació dia a dia de les dificultats i dels reptes.


El vídeo també es va projectar en l'acte i va fer les delícies dels assistents, ja que van poder tornar-se a emocionar amb l'experiència viscuda. Posteriorment alguns dels voluntaris van dir unes paraules per recordar les seves vivències de l'espectacle i explicar els canvis positius que han experimentat gràcies a participar-hi.

Després del record de l'experiència viscuda, l'acte del Centre Ocupacional va acabar amb unes fotos de grup i fins i tot van repetir per últim cop la coreografia del ball.

Moltes gràcies, voluntaris!