dilluns, 26 de juny de 2017

Concurs fotogràfic amb motiu del 25è aniversari d’Eina
Aquest any el servei de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs arriba a la fita de 25 anys i per celebrar-ho s'ha organitzat un concurs fotogràfic on hi pot participar qualsevol persona que no sigui professional de la fotografia.

S'han d'enviar fotografies inèdites on hi figuri el número 25 representat en qualsevol de les seves formes o interpretacions possibles des d’avui i fins al 20 d’agost per correu electrònic a eina25@santtomas.cat.

El concurs repartirà tres premis en tres categories: La diversitat com a valor, Natura i Espais urbans. Els primers premis seran un àpat per a dues persones als restaurants Ca l’U de Vic, Fonda Sala d’Olost i Torres Petit de Manlleu; els segons premis seran unes ulleres de sol de la marca vigatana Woodys, i els tercers premis seran xecs regal d’Isern Electrodomèstics.

El lliurament de premis es farà el dia 28 de setembre a les 19.30h en un acte a l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic. I fins al 8 d’octubre de 2017 al mateix edifici es farà una exposició de les fotografies presentades.

Per a més informació del concurs, podeu consultar les bases en aquest enllaç.