divendres, 10 de març del 2017

Sortides de cap de setmana de les persones usuàries del Centre Riudeperes

Els dos primers mesos de l’any les persones usuàries del Centre Riudeperes han gaudit d’uns caps de setmana plens d’activitats a diferents poblacions de la comarca.

Un dissabte van anar al mercat municipal de Manlleu i s’ho van passar molt bé. Van fer el got al bar del mercat, van voltar per les diferents parades i van fer moltes fotografies. També van poder tastar les olives de la parada de la parella d’una de les monitores. Eren boníssimes!


En una altra ocasió van anar a veure els Tonis de Manlleu. Hi havia força gent, tot i el fred i la pluja. Van tenir l’oportunitat de veure a passar tots els cavalls i els seus carruatges, amb la gent vestida d’època.


Un altre cap de setmana van anar a Torelló a veure un partit de bàsquet infantil i un partit de futbol. Van animar molt des de la grada!


I no es van perdre la festa del Cau de les Bruixes, a Centelles. Van aprendre que des de fa molts anys les dones nascudes a Centelles tenen fama de bruixes. Van visitar el Mercat màgic i van veure espectacles de carrer, música medieval, etc.


Durant el febrer, les persones usuàries de Riudeperes han pogut gaudir dels diferents carnavals de la comarca: Centelles, Torelló i Roda de Ter. S’han disfressat i han gaudit veient com passaven les carrosses i comparses i ballant al ritme de la música.