dijous, 30 de març del 2017

El projecte "Roboteràpia" opta al premi Uninnova Fundació ONCE

El projecte "Roboteràpia", iniciat com a prova pilot al Centre Riudeperes al passat gener, opta al premi Uninnova Fundació ONCE de la mà d’Aprentik, empresa de robòtica educativa.

Uninnova és una plataforma que promociona la innovació social i l’esperit emprenedor en el camp de l’accessibilitat. L’objectiu del premi és facilitar la ubicació i cristal·lització de projectes que generin tecnologies, productes o serveis accessibles per millorar les condicions de vida de les persones amb discapacitat.


La roboteràpia permet treballar la motricitat de les extremitats superiors, millorar la coordinació motriu i òculo-motriu, potenciar la lògica, la relació d’objecte, la memòria i facilitar la interacció amb altres persones.

L’objectiu de l’activitat és apropar el món de la robòtica a les persones amb discapacitat intel·lectual i oferir-los una nova manera d’aprendre, entendre i assimilar conceptes; així com oferir activitats que responguin a les seves necessitats i interessos personals.


Amb l’obtenció del premi, dotat amb 5.000€, es pretén donar continuïtat i ampliar la roboteràpia a més persones de l’Àrea Residencial i d’Habitatge.

Us animem a accedir al portal de Uninnova, a donar-vos d’alta i a votar pel nostre projecte en aquest enllaç, hi ha temps fins al 31 de març.