dilluns, 9 de gener del 2017

El servei Eina acaba el 2016 amb 89 persones treballant en empreses de la comarca

El servei de formació i inserció laboral Eina va acabar el 2016 amb 89 persones treballant en empreses de la comarca, 15 més que l'any anterior.

Fundació residència Clear Saits, Recollida i reciclatge, Fundació Escoles de Taradell, Bon Preu, Roncato, Isern, Prealiment, Prasio, Disseny Barraca, Madel Air Technical Diffusion, Residència Casal de la Sta. Creu i Granja Armengol han estat algunes de les empreses on s’han incorporat diferents perfils laborals com ara ajudant de cuina, peó de manipulats en indústries alimentàries, auxiliar de magatzem, ajudant de manteniment i operari de producció.


Al llarg d'aquest 2016, Eina ha continuat oferint formació i pràctiques laborals a més de 70 alumnes i assessorament i suport a més de 160 empreses.

Les accions formatives previstes per aquest 2017 són un curs d'ajudant de granja, un curs de reposador i auxiliar de magatzem, un curs d'operador de màquines, eines i manipulats de subconjunts i un curs de recepcionista-telefonista i auxiliar administratiu entre d'altres.

Les empreses poden col·laborar realitzant la contractació de treballadors des d'Eina, oferint pràctiques laborals a les seves empreses, oferint feines puntuals als alumnes o bé participant com empresa en les accions formatives.