dimecres, 28 de setembre del 2016

Xerrada sobre el patrimoni protegit adreçada a les famílies dels serveis de Sant Tomàs

Les famílies dels diferents serveis de l’Associació Sant Tomàs-PARMO estan convocades a la xerrada informativa sobre el patrimoni protegit que es farà el dissabte 8 d’octubre de 2016 a Vic.

En l’acte s’explicarà en què consisteix aquesta figura jurídica i com i qui se’n pot beneficiar. El patrimoni protegit està regulat a Catalunya a través del Llibre II (Persona i Família) del Codi Civil Català. Aquesta normativa ha suposat dotar el col·lectiu de persones amb discapacitat d'un dels instruments de protecció econòmica més importants, i en aquesta xerrada es donaran a conèixer els aspectes més significatius.

La xerrada anirà a càrrec d’Albert Rodríguez i Fernàndez, llicenciat en Dret, advocat i adjunt a gerència de l’entitat Som-Fundació Catalana Tutelar Aspanias, i tindrà lloc a les 11 del matí a la sala Marià Vila d’Abadal de l’Edifici El Sucre de Vic (Historiador Ramon d’Abadal i Vinyals, 5, Vic).

L’acte està organitzat per l’Associació Sant Tomàs-PARMO, amb el suport de la federació Dincat, Plena Inclusió Catalunya,

Al final de la xerrada es farà la presentació del nou servei de l’Associació Sant Tomàs-PARMO anomenat Servei d’Atenció a les Famílies i Demandes (SAFD).

En acabar s’oferirà un aperitiu a les persones assistents.