dijous, 29 de setembre del 2016

Un projecte d’inclusió social de Sant Tomàs opta als Premis Fundació Pilares 2016






El projecte de l’Associació Sant Tomàs “Inclusió social personalitzada per a persones grans amb discapacitat intel·lectual”, centrat en una bona pràctica que es du a terme al Centre Riudeperes, ha estat inclòs al catàleg de bones pràctiques de la Fundació Pilares per a l’Autonomia Personal i opta als Premis Fundació Pilares 2016

La Fundació Pilares promou la dignitat, la qualitat de vida i l’autonomia personal al llarg de la vida a través de la innovació, el coneixement i la cooperació, i els seus premis, que celebren la segona edició, volen reconèixer i fer visibles les bones pràctiques relacionades amb el model d’atenció integral i centrada en la persona. 

La bona pràctica presentada per Sant Tomàs recull el treball realitzat al Centre Riudeperes amb un grup de persones majors de 45 anys amb discapacitat intel·lectual i amb necessitat de suport generalitzat que escullen, segons els seus interessos i preferències, una activitat personalitzada i individualitzada per portar-la a terme a la comunitat. Aquestes activitats es realitzen amb el suport d’un voluntari escollit per la persona. Podeu consultar la bona pràctica aquí.

A banda del premi que atorga el jurat, la bona pràctica de Sant Tomàs també és candidata a la categoria de “Premi més popular”, en què tothom qui ho vulgui pot votar fins al 5 d’octubre a través d’Internet des d’aquest enllaç. Us animem a votar la nostra bona pràctica i a ajudar-nos a aconseguir aquest reconeixement.