divendres, 27 de novembre del 2015

El Centre Ocupacional participa al projecte artístic Tornemi de Sant Hilari Sacalm



El Centre Ocupacional de Sant Tomàs va participar al Projecte Artístic Tornemi impulsat per l’Associació Excèntrica i que enguany rep el nom Cartes d’Amor i que va tenir lloc a l’Hostal Fugarolas de Sant Hilari Sacalm.

Tornemi és una festa artística Fluxus, multidisciplinar i oberta que reivindica l’Art Guiller. A cada edició del Tornemi l’Associació Excèntrica convida a un artista/creador a donar el tret de sortida i comissariar aquest sarau artístic a partir d’un concepte clau de la seva obra.

Enguany, el Tornemi va rebre el títol Cartes d’amor i va obrir una finestra per poder veure com l’art en relació amb les persones amb discapacitat genera processos inclusius, diàlegs, trobades i treballs compartits. L’Associació Sant Tomàs hi  va participar amb el seu Centre Ocupacional el qual va presentar dues exposicions Juga, a l’habitació bijuteria i Expressions, a l’habitació pintura, que es van poder veure des del 27 de novembre fins al 29. Per un altre cantó, també es va presentar l’obra de teatre Les Belles Arts en format audiovisual que es va projectar al Cinema de l’Hostal el dissabte 28 de novembre a la una del migdia a l’Hostal Fugarolas de Sant Hilari Sacalm.

Amb Cartes d’amor l’Associació Excèntrica han volgut fer visible projectes artístics inclusius, en les arts plàstiques, visuals, escèniques, en la dansa, poesia, el teatre i l’acció. Propostes que neixen amb un fil de veu i que van teixint amb molta estimació “Cartes d’amor”.