dilluns, 2 de novembre del 2015

Dues representants del projecte Companys de Suport de Sant Tomàs participen al Congrés Europeu d'Autogestors que va tenir lloc a Madrid el passat 2,3 i 4 d'octubre


El passat 2,3 i 4 d’octubre la Mercè Cunill i la Ivana Vilademunt, com a representants del projecte Companys de suport, van anar conjuntament amb representants d’altres entitats de Catalunya i amb DINCAT, a Madrid al Congrés Europeu d’Autogestors “Escucha nuestras voces: mi vida, mis decisiones!"   Aquest Congrés va estar organitzat per EPSA, La Plataforma Europea d’Autogestors, Inclusion Europe, i Plena Inclusion, aquest últim és el nou nom de l’antiga FEAPS.

El Congrés tenia com a objectiu conèixer experiències d’autorepresentació de persones amb discapacitat intel·lectual d’altres països i pensar estratègies perquè el moviment europeu d’autogestors sigui més fort.

Vàrem poder participar, doncs, en diferents conferències sobre El Moviment d’Autogestors a Espanya, com: La importància de la presa de decisions, La capacitat legal i les conseqüències de la incapacitació. També es van presentar de diferents projectes, com per exemple el Projecte Mefacilyta i el Projecte Construimos Mundo. A part, van participar també en diferents tallers “per pensar” i “d’expressió”.