dijous, 17 de setembre del 2015

Acaba la primera edició de curses "Copa de Nocturnes d'Osona" entre les quals hi havia la Somnàmbula de Sant Tomàs!

El 10 de setembre de 2015 es va fer la cinquena i última de les proves de la Copa de Nocturnes d’Osona, organitzada per la Unió Excursionista de Vic amb la col·laboració del Club Atlètic.

Tot i que el temps amenaçava a pluja, el cel va donar una treva i es va poder gaudir de la cursa sense paraigües. Finalment, 117 corredors es varen aplegar a la línia de sortida per recórrer els 10,5 quilòmetres d’aquesta cursa, amb sortida i arribada a dins de les instal·lacions del Club Atlètic de Vic i que pujava fins a la Creu de Gurb.

Els guanyadors de la prova varen ser Josep Viñas i la jove Amàlia Bardolet. Van completar el podi Jonathan Segura i Francesc Freixer entre els homes i Sílvia Segura i Gemma Crous en categoria femenina.

Després de lliurar els premis d’aquesta cursa, també es van lliurar els premis de la Copa de Nocturnes d’Osona que premiava els millors corredors d’aquesta Copa. Els guanyadors varen ser en la categoria masculina: Jonathan Mora, seguit de Dani Parés i de Raül Rota i les guanyadores de la categoria femenina van ser: Sílvia Segura, seguida de Gemma Crous i de Montse Subirana. El premi al millor equip va ser pel RaRunning.

La Copa de Nocturnes d’Osona va ser una iniciativa creada per 5 entitats amb la intenció d’oferir un nou format de curses de muntanya a la comarca d’Osona.

La copa ha constat d’un circuit de 5 curses de muntanya de curta distància, que s’han disputat des del 20 de juny fins al 10 de setembre amb un preu d’inscripció “low cost”. El calendari de les curses ha estat:

Per poder aspirar a ser guanyador de la copa de nocturnes calia haver participat, com a mínim, a 4 de les 5 curses programades.

Per part dels organitzadors es valora molt positivament l’experiència ja que ha tingut una molt bona acollida per part dels runners. Així que l’any que ve hi haurà la segona edició de la copa de nocturnes d’Osona

més informació a: a.arboix@santtomas.cat T. 93 885 44 82