dijous, 28 de maig del 2015

Reserva't el 10 de juliol a la nit, vine a la II edició de la cursa/caminada solidària la Somnàmbula


El proper 10 de juliol l’Associació Sant Tomàs organitza la II edició de la cursa solidària nocturna a Roda de Ter. Un esdeveniment dirigit a tots els “runners” o corredors d’Osona i de tot Catalunya, i també als caminadors. L’entitat vol repetir l'èxit de participants de la darrera edició i seguir amb el toc d'originalitat que aporta l'òpera en directe, per buscar la diferència dins de les múltiples curses que s’estan oferint.


La cursa, rep el nom de La somnàmbula per la relació del nom amb la nocturnitat i consta d’un recorregut de 7km dels quals la meitat aproximadament són d’asfalt i la resta de terra. Un recorregut curt però intens (escales, desnivells...) que permetrà que els que vulguin, s’ho puguin agafar com una marca personal, ja que es comptarà amb el suport de dSport.cat que realitzarà el control de temps amb xip. A més, aquest any serà una cursa puntuable a la Copa de nocturnes d'Osona.


A  l'inici de la cursa, el públic assistent podrà gaudir de la interpretació en directe d’algunes àrees del gran repertori operístic que temàticament ens aproximen a la idea de: nocturnitat, lluna plena, nit sense dormir etc... . La cantant serà la Rosa Mari Ramírez, una jove promesa de l'òpera. De fet, el nom de la cursa, s’inspira en el títol de l’òpera La sonambula” de l’autor italià “Bellini”. Obtenint una simbiosis entre esport i cultura.


“La Somnàmbula” tindrà el punt de trobada a la plaça major de Roda de Ter a partir de les 20:00h es començaran a entregar els dorsals i l’hora d’arrencada serà a les 21:30h. El preu de les inscripcions es de 9€ pels adults i 4€ els menors de 14 anys. El preu inclou una samarreta tècnica de regal i un ressopó. Les Inscripcions anticipades les podreu realitzar fins al 8 de juliol a: www.santtomas.cat i entraràs en un sorteig.


Una cursa és una manera diferent de donar a conèixer l’Associació Sant Tomàs a la població, i alhora d’obtenir diners per les activitats del dia a dia. Al mateix temps és un acte inclusiu, que comptarà amb la col·laboració de persones amb discapacitat intel·lectual que ajudaran en l’organització d’aquesta: penjada de cartells, suport en l’entrega de dorsals o l’entrega d’obsequis entre d’altres. Volem demostrar que els persones amb discapacitat són persones amb diferents capacitats, que també donen valor en la nostra societat.


Si tens ganes de participar o col·laborar amb nosaltres, no dubtis en posar-te en contacte amb comunicacio@santtomas.cat o trucant al 93 885 44 82