dimecres, 8 d’abril del 2015

Professionals de l'Escola Estel participen a les "IX Jornadas científicas Internacionales de Investigación sobre Personas con Discapacidad"





Professionals de l’Escola Estel participen a les “IX Jornadas científicas Internacionales de Investigación sobre Personas con Discapacidad” que va tenir lloc el passat mes de març a Salamanca.

L’equip va participar a les jornades presentant una Comunicació d’una pràctica basada en l’evidència: ensenyar les habilitats per preparar un menjar senzill amb el suport del vídeo. Es tracta d’un programa que es va utilitzar per ensenyar a tres joves d’etapa de transició a la vida adulta perquè poguessin participar a la tasca de treball que té lloc al bar de l’escola.

En aquesta edició, les Jornades es basaven en “Prácticas Profesionales y Organizacionales basadas en la evidéncia”. Una de les conclusions que s’hi van exposar, van ser els plans centrats en la persona, amb la persona i per a la persona. I la importància de tenir un únic full de Pla de Suport Individual: clar, curt i adaptat a la persona.

Per conèixer  en més detall els temes tractats podeu llegir l’article publicat al bloc de l’Estel al següent enllaç