dimecres, 28 de gener del 2015

Et trobarem a faltar Jordi!


Aquestes línies no pretenen ser un simple comiat, un adéu sense més, perquè després de tants anys al taller, de tantes experiències, festes, sortides,colònies, activitats... viscudes amb tu, no podem acomiadar-nos amb un simple escrit. Des del Centre Ocupacional Calldetenes et recordem sempre tal i com eres. Han sigut molts anys de presència entre nosaltres, al taller vell, al taller nou... Ens acostumarem a la teva absència, però el teu record, ha quedat imprès en els cors dels companys i professionals que vam tenir el privilegi de conèixer-te.

Tots els companys i educadors de la Llar de Manlleu et recordarem com a una persona molt especial. Ens feies riure quan et posaves a ballar com els Gegants i també quan ens feies callar a tots perquè volies imitar a l’Elvis. Fins i tot quan t’enfadaves ens feies riure ja que de seguida ens venies a abraçar. Sempre estaves disposat a saludar a tothom, fins i tot a les persones que no coneixies. Tindrem sempre present les bromes que ens feies i també les teves llargues becaines al sofà. Ens has ensenyat a ballar a tots i a entendre’t sense paraules. Gràcies per regalar-nos aquests moments tan especials i irrepetibles. Et trobarem molt a faltar. La Llar sense tu no tornarà a ser la mateixa. 


1 comentari:

Silvia ha dit...

Sóc la neboda d'en Jordi, la Sílvia (ó "Shía", com em deia ell). Quan jo tenia 18 anys, ara en tinc 50, vaig viure amb ell, a casa seva, durant 4 anys. Crec que el conec bastant bé. I pel què veig, vosaltres també, doncs heu fet una descripció d'ell molt exacte i amb molt de carinyo. Vosaltres sou la seva segona familia. I sé que sou la segona per a moltes més persones. Només us puc dir que la meva gratitud i admiració per a vosaltres no us la podré manifestar mai lo suficient. Sóu MOLT ESPECIALS I ÚNICS !!! Gràcies de tot cor, i fins sempre.......SHÍA.