dilluns, 22 de desembre del 2014

En Benjamí, treballador de Tac Osona, explica en primera persona la seva cardiopatia congènita als alumnes del Grau Superior d’Esports del Centre d’Estudis El Seminari de Vic, amb motiu de la Marató de TV3



Amb motiu de la Marató de TV3 que aquest any ha tractat les malalties del cor, els alumnes de 1er del Grau Superior d’Esports del Centre d’Estudis El Seminari de Vic van organitzat una cursa solidària:  “Córrer amb el Cor“ perquè alumnes de diferents instituts de la comarca d’Osona hi poguessin participar.

Per tal de conèixer una mica més les malalties del cor, els alumnes es van posar en contacte amb en Benjamí, treballador de Tac Osona, perquè el passat 11 de novembre pogués relatar en primera persona com es viu amb una cardiopatia congènita.

En Benjamí els va poder explicar que aquesta patologia consisteix en una malformació del cor, quines implicacions ha tingut al llarg de la seva vida i com és actualment el seu dia a dia. Va destacar que quan una persona té limitacions, cal buscar sempre la millor estratègia per aconseguir els objectius.

Des del centre destaquen l’explicació propera i precisa que ha fet en Benjamí des de la
la seva pròpia experiència, fent referència a situacions viscudes que li han dolgut i d’altres que l’han ajudat a seguir lluitant.

És molt recomanable escoltar l’entrevista al Benjamí a l’enllaç: http://youtu.be/C26lwIIcw3E