dilluns, 18 de novembre del 2013

El Club Car participarà a la Marxa Special Olympics a favor de la inclusió a través de l’esport. L'acte comptarà amb l'entrega dels 5ens Premis Nacionals Special Olympics on seran guardonats.

La Marxa Special Olympics és una caminada urbana que reclama una major inclusió a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de la pràctica esportiva. Aquesta iniciativa està impulsada per Special Olympics Catalunya, la Federació ACELL (Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) i la Fundació del FC Barcelona i, una edició més, compta amb el suport i la col·laboració de Dincat.

La XVI Marxa Special Olympics tindrà lloc el pròxim diumenge 24 de novembre a la plaça Maria Cristina-Avinguda Diagonal. L'hora de la convocatòria és a les 10:30 i està previst que es comenci a caminar a les 11h per arribar, aproximadament, una hora més tard a les instal·lacions del Palau Blaugrana.

Allà, tindrà lloc el lliurament dels 5ens Premis Nacionals Special Olympics que reconeixen aquelles entitats, empreses o persones que han fet possible els projectes de l'entitat, referent en la difusió i promoció de l'esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual junt amb la Federació ACELL. Serà llavors quan el Club Car serà guardonat amb un premi de reconeixement a la inclusió d’esportistes amb discapacitat dins de Clubs Ordinaris pel Club Car-Patí Voltregà. També l’esportista Ivet Ramirez obtindrà un reconeixement com a component de la selecció Catalana de Bàsquet.

Per acabar l’acte, enguany Blaumut, un dels grups de moda de l'escena catalana, serà l'encarregat de posar el toc musical i d'animació de l'acte.