dilluns, 4 de novembre del 2013

El Centre Riudeperes participa com a ponent a la Xª JOrnada de la Coordinadora de Centres de Profunds de Catalunya




El passat 29 d’octubre, la Mercè Molist i la Núria Vilamala del Centre Riudeperes varen presentar una comunicació  a la Xª Jornada de la Coordinadora de Centres CCPC que va tenir lloc a la Casa del Mar de Barcelona.

La jornada va començar a les 9:30h del matí amb la inauguració per part de la Hble. Consellera de Benestar i família, Neus Munté. A partir de les 10h van tenir lloc les diverses ponències relacionades en l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual en residències i centres de dia.

La Mercè i la Núria del Centre Riudeperes van presentar la comunicació “La meva ciutat”, basada en un projecte de cohesió i d’un espai interpersonal de confiança, en què els usuaris del centre han pogut fer les seves creacions artístiques personals, mitjançant fotografies i retalls de revistes i diaris, i finalment visitar el seu poble o ciutat natal i la seva família.

Les temàtiques de les altres comunicacions van tractar aspectes com la psicomotricitat, la teràpia assistida amb animals com a eina facilitadora de la interacció en un cas d’Autisme, el tema de la comprensió i l’activitat física.

Aquesta jornada es celebra bianualment i permet que entitats del mateix sector puguin relacionar-se i compartir experiències noves i enriquidores per el seu funcionament.