divendres, 4 de juny del 2010

JORNADA DE COACH AL TAC-OSONA CET VIC

Per primer cop, el 24 de maig passat, els oficials de jardineria i mobiliari urbà, els tècnics i el personal d'administració del CET Tac-Osona de Vic van realitzar una activitat de "coach", que va consistir en un seguit de visites per conèixer activitats relacionades amb l'activitat habitual del CET però amb una orientació lúdica.

La primera visita va ser a  l'empresa Viver i Tortadès, a Sant Hilari Sacalm, un proveïdor de planta que treballa principalment amb coníferes i arbrat ornamental. Allí van poder visitar les instal·lacions del viver i conèixer com tractaven els arbres.

Tot seguit es van dirigir a Olot on, de la mà del Cap Tècnic de jardineria de la Cooperativa La Fageda, varen poder descubrir el nou parc urbà de la mateixa ciutat.  Per finalitzar la jornada de "coach", a la tarda, van visitar les instal·lacions de la cooperativa i van poder veure en directe el procés de producció dels iogurts de La Fageda.

Participants i organitzadors han coincidit en valorar molt positivament la iniciativa i es preveu que aquesta jornada es continuï fent un cop l’any.