dimecres, 16 de juny del 2010

INAUGURACIÓ DEL NOU CDIAP TRIS TRAS A CENTELLES


L’alcalde de Centelles, Miquel Arisa, i el President de l’Associació Sant Tomàs, Toni Ramírez, inauguren el nou Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç (CDIAP) de l’Associació Sant Tomàs.

El dijous 10 de juny, a 2/4 de 7 de la tarda, una trentena de persones entre elles usuaris, familiars i treballadors van assistir a l’acte d’inauguració del nou CDIAP Tris Tras a Centelles, on fa ja uns 15 dies que es presta el servei amb normalitat.

El nou centre, ubicat a les instal·lacions de l’Escola Bressol El Petit Pi (C/dels Casals núm. 3), permetrà descentralitzar els serveis de Vic i Manlleu. Aquest nou espai compta amb dues aules on es realitzaran les activitats de desenvolupament infantil, concretament les referents a l'àmbit psicològic, pedagògic, logopèdìc, de fisioteràpia, de treball social i de neuropediatria.

Durant els parlaments, Arisa va destacar la importància que aquest nou servei té per Centelles i Osona Sud. Per la seva part, el president de Sant Tomàs i la directora del CDIAP Tris Tras, Carme Godayol, agraïren a l’Ajuntament la cessió de l’espai necessari per engegar el servei a més de destacar els avantatges que la proximitat suposarà pels usuaris i familiars.

De cara el curs vinent es preveu que ja siguin tots els usuaris i famílies d’Osona Sud (Centelles, Balenyà, Els Hostalets de Balenyà, Sant Martí de Centelles, Tona, Seva, Sant Miquel de Balenyà, el Brull i Aiguafreda) les que s’estalviïn el desplaçament que fins ara feien a Vic.