diumenge, 14 de setembre del 2008

QUIN NOM POSEM A LES FUNDACIONS DE SANT TOMÀS?

A l'assemblea de socis que es va celebrar el passat 18 de juliol es va acordar iniciar el procés de constitució de noves entitats per dotar a l'Associació dels instruments de gestió més idonis per millorar l'eficiència i la qualitat dels serveis que presta actualment i que pot prestar en un futur. Entre aquestes noves entitats hi ha una fundació tutelar i una fundació per a la gestió dels serveis de Sant Tomàs. Él primer pas de tot aquest procés és el de posar nom a les fundacions. És per això que obrim el correu electrònic comunicacio@santtomas.cat durant dues setmanes, fins el dimarts 30 de setembre, per rebre les vostres propostes. Per a què us poseu en situació abans de fer la vostra o vostres propostes a continuació definim l'objectiu de les dues noves entitats:
L’objecte de la fundació tutelar serà l’assistència, promoció i afavoriment de les persones amb discapacitat intel·lectual , exercint a tal efecte la tutela i curatela de les esmentades persones i la prestació de tota mena de serveis d’assessorament, orientació i informació a les seves famílies.

L’objecte de la fundació per a la gestió dels serveis de Sant Tomàs serà vetllar pels interessos dels diferents centres i entitats, actuals i futures, de l’Associació Sant Tomàs. La fundació tindrà cura del compliment de les obligacions legals i estatutàries de la resta d'entitats i garantirà la disponibilitat dels recursos humans, tècnics i financers necessaris per al compliment dels seus objectius assistencials.

Recordeu, les vostres propostes de nom envieu-les a comunicacio@santtomas.cat seguint el següent format:
FUNDACIÓ PRIVADA TUTELAR______________________________
FUNDACIÓ PRIVADA______________________________________
Els noms no podem ser exclusivament topònims.
Us agraïm per endavant la vostra participació.