dilluns, 20 de maig del 2019

Demà ens tornem a mobilitzar a Barcelona per reclamar millores en el finançament del nostre sector


Demà dimarts, dia 21 de maig, es farà una nova mobilització a Barcelona convocada per AEES Dincat amb l’objectiu de tornar a reclamar a les administracions millores en el finançament dels serveis d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i amb especials dificultats i dels Centres Especials de Treball.

Des de Sant Tomàs ens sumem a la concentració que es farà de 11 a 13.30 hores davant de la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies, al Passeig del Taulat, 266-270, de Barcelona.

Novament és molt necessari mobilitzar-se perquè seguim sense solucions. Després de la gran manifestació que vam fer a Barcelona l’11 d’abril passat, des d’AEES Dincat s’han mantingut algunes reunions amb responsables del govern de la Generalitat, però encara no s’ha aconseguit que atenguin la reclamació d’actualització de les tarifes amb què financen els nostres serveis, congelades des del 2009, i tampoc arriben tots els diners necessaris perquè els CETs puguin fer front a la pujada del Salari Mínim Interprofessional.

Us hi esperem!

#10AnysCongelats, #10AnysOblidats, #SalvemElsCETs