dimarts, 12 d’abril del 2022

Tres noves insercions laborals d'Eina durant el mes de març

Tres persones del servei de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs han començat a treballar en diferents empreses de la comarca. En Joan Carles, en Xevi i la Hayat, són alumnes de les sessions d’Orientació laboral del  SIOAS (Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental). Entre aquestes classes i les tutories van anar definint el seu perfil laboral i valorant llocs de treball que s’ajustessin a les seves competències.

En Xevi s’ha vinculat amb Adecor Pintura, una empresa de Manlleu especialitzada en pintura industrial i de la construcció. Ell realitza tasques de suport en diferents moments del procés productiu i en l’embalatge. Ell és la persona responsable de la gestió de residus

Serra Rifà és també una empresa de Manlleu dedicada a la fabricació de productes metàl·lics i mecànica industrial. En Joan Carles tenia molt clar que volia reorientar la seva trajectòria laboral i enfocar-se a producció, aquesta empresa ha estat la seva oportunitat. Ha après a mesurar, tallar i polir perfils metàl·lics i a donar suport al final de la línia de producció.

També la Hayat ha començat a treballar aquest mes a l’empresa MC Donald’s de Vic. Concretament ella ha començat el seu aprenentatge a la cuina i posteriorment passarà també a fer tasques a la sala.