dimarts, 25 de maig del 2021

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l'escola l'Estel per la compra d’una furgoneta

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a la Fundació Sant Tomàs col·laborant en la compra d’una furgoneta de 9 places que s’ha adquirit per l’escola l’Estel.

Gràcies al donatiu de 10.000 euros de la Fundació “la Caixa”, l’Estel ha pogut renovar la furgoneta que tenia, que després de 20 anys de servei ja havia quedat antiquada. Disposar d’aquest mitjà de transport per a un servei d’educació especial com l’Estel és molt necessari ja que fa possible poder traslladar tots els alumnes en sortides que requereixen desplaçaments amb un mitjà de transport propi.

Peu de foto: d’esquerra a dreta, Ricard Aceves, director general de Sant Tomàs, Antoni Noguera i Montse Benítez, de CaixaBank, i Toni Ramírez, president de Sant Tomàs


A l’Estel la furgoneta serveix, per exemple, perquè els alumnes puguin fer sortides a la comunitat i experiències de lleure, desplaçaments per fer les activitats complementàries, com la natació o bé serveix com a complement al transport d’autobús en els desplaçaments d’excursions i colònies. La furgoneta també s’utilitza perquè els alumnes de l’etapa de transició a la vida adulta puguin desplaçar-se a fer les pràctiques laborals. A més, disposar d’aquest mitjà de transport és molt útil davant de qualsevol urgència que es pugui presentar en el dia a dia escolar d’un centre com l’Estel.

Des de Sant Tomàs agraïm molt la col·laboració de CaixaBank i la Fundació “la Caixa” en la nostra tasca en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual de la nostra comarca.