dimarts, 9 de febrer del 2021

La consellera de la Presidència i portaveu del govern, Meritxell Budó, visita Sant Tomàs

Ahir a la tarda vam rebre la visita institucional de la consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, a les instal·lacions de Sant Tomàs a Vic. Budó va estar acompanyada per la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, el director dels serveis territorials de Presidència a la Catalunya Central, Toni Massegú, i l'alcaldessa de Vic, Anna Erra. Per part de Sant Tomàs la van rebre el president, Antoni Ramírez, el director general, Ricard Aceves, i diferents membres del comitè de direcció.


Durant la visita a Sant Tomàs, la conseller Budó va recórrer les instal·lacions de la nau de Vic i l'edifici del CDIAP Tris Tras, i va atendre els mitjans de comunicació de la comarca. Aquesta visita va formar part del recorregut territorial que ahir va fer la consellera de la Presidència a diverses entitats del tercer sector del Bages i d'Osona per escoltar i recollir les demandes que tenen pel Govern i valorar sobre el terreny, després de 10 mesos de pandèmia per la Covid-19, les seves necessitats i inquietuds. 



Després de visitar Sant Tomàs, Budó va anar a conèixer les instal·lacions de bugaderia industrial de la cooperativa Calandra, que es troba a la nau veïna a la nostra, i amb qui col·laborem en diferents iniciatives socials.