dijous, 24 de maig del 2018

Persones de Riudeperes participen en diferents caminades populars


El grup de caminades del Centre Riudeperes, que va néixer amb la intenció de potenciar l’activitat física i gaudir de la natura a aquelles persones que els agrada caminar, ha participat recentment en dues caminades.

El grup està format per persones usuàries i personal del centre que tenen aquesta afició. Aquesta pràctica s’ha estès ara, a la totalitat dels serveis residencials i habitatge de Sant Tomàs per tal d’afegir als beneficis de l’exercici físic una estona de lleure compartida.


El grup de caminades va fer el diumenge 29 d’abril la caminada popular per la diabetis, organitzada per la delegació a Osona de l’Associació de Diabètics de Catalunya en col·laboració amb l'Associació de Veïns del barri Caputxins de Vic, amb un recorregut de 12 km que anava de Vic a l’ermita de Sant Jordi de Puigseslloses, a Folgueroles, i tornar. I el diumenge 6 de maig els membres del grup van anar cap al Lluçanès per participar a la XXV caminada popular de Sant Feliu Sasserra, amb un trajecte de 10 km.


Malgrat la pluja, que va fer acte de presència els dos dies, van completar les dues caminades i van gaudir d’un passeig per dos entorns naturals molt bonics.

El grup ja espera ben motivat la propera caminada, que confien que sigui ben aviat.