dimecres, 14 de desembre del 2016

Alumnes de l’escola Sant Miquel de Vic visiten el Centre Ocupacional de Calldetenes

Els alumnes de 4t de primària de l’Escola Sant Miquel de Vic van visitar el Centre Ocupacional de Calldetenes de l’Associació Sant Tomàs el 24 de novembre passat.  Prèviament a la visita, els estudiants van treballar a l’escola el concepte de discapacitat intel·lectual. Aquesta trobada els va servir per conèixer el centre i les tasques, activitats i productes que s’hi fan.

Per començar la visita, els alumnes van rebre l’explicació dels diferents serveis de l’Associació i van veure un vídeo sobre el dia a dia en el Centre Ocupacional. A continuació, els alumnes es van dividir en dos grups per visitar l’exterior i l’interior del centre. A l’exterior, un grup de jardiners van explicar als alumnes totes les tasques de l’àrea de jardineria. A l’interior,  una persona atesa al centre, amb l’ajuda d’un educador, els va mostrar les diferents activitats que s’hi desenvolupen.

Des del Centre Ocupacional de Calldetenes estem molt contents amb les visites d’escoles de la comarca per poder-los mostrar el nostre dia a dia.  Gràcies per visitar-nos!