divendres, 6 de maig del 2016

Alumnes de l’escola Guillem de Mont-rodon de Vic visiten el Centre Ocupacional de l'Associació Sant Tomàs!




El passat 29 d’abril, 50 alumnes de 6è de primària de l’escola Guillem de Mont-rodon de Vic van visitar el Centre Ocupacional de l'Associació Sant Tomàs.

Els alumnes es van repartir en tres grups i es va dur a terme una visita guiada per l’interior (espais, activitats...) i l’exterior del Centre Ocupacional, on els alumnes van observar com treballa el grup de jardineria ( els hi van ensenyar els bancals d’herbes aromàtiques, l’hivernacle, la zona de compostatge, les taules de cultiu, etc.). La visita va anar acompanyada d’una breu explicació per part dels usuaris i la visualització del vídeo del Centre Ocupacional per tal d’entendre com funcionen els diferents serveis de l’Associació Sant Tomàs.

Els alumnes de l’escola Guillem de Mont -rodon ens van comentar que durant el seu curs acadèmic, realitzen una activitat de l’àrea física amb els alumnes de l’escola Estel. Així doncs, la visita va permetre donar resposta a aquells alumnes que mostraven interès pel futur dels alumnes de l’escola Estel quan aquests acaben l’etapa d’escolarització. També van poder veure com funciona l’Àrea de Treball del Centre Ocupacional i aplicar molts dels conceptes que treballen a una assignatura relacionada amb el món de l’empresa.

La visita va durar tot el dia i es van quedar a dinar al camp de futbol. Des del Centre Ocupacional estan molt contents i agraïts de que les escoles els vinguin a visitar i poder mostrar a tots aquests alumnes la tasca que porten a terme al Centre Ocupacional.