dimarts, 19 de gener del 2016

Nou curs D’AJUDANT DE GRANJA per a persones en situació d’atur.



Del 15 de febrer al 22 d’abril, de dilluns a divendres de 16h a 20h, el servei de formació i inserció laboral Eina de Sant Tomàs organitza el curs d’Ajudant de granja per a persones en situació de risc d’exclusió social que estiguin buscant feina.

El curs es dividirà en dues parts; la teòrica en competències tècniques i transversals on es formarà sobre les granges i temes concrets com les condicions higienicosanitàries, el benestar, la seguret o el transport dels animals entre d’altres i, la segona part que constarà de 80 hores de pràctiques a l’empresa.

Tots els alumnes del curs, un cop aprovat, comptaran amb el certificat animal porcí i boví imprescindible per poder treballar en una granja, tal i com indica la llei actual.

Si hi estàs interessat vine a la sessió informativa que tindrà lloc a serveis centrals de l’Associació Sant Tomàs el proper dimecres 3 de febrer a les 10h del matí.

Per confirmar l’assistència i per demanar més informació envia un correu electrònic a l’adreça m.clos@santtomas.cat o truqueu al telèfon 93.886.05.75 i demaneu per la Marta Clos.