dilluns, 24 de març del 2014

Valoració de la Jornada de Portes Obertes a l'Escola Estel



El passat dissabte 22 de març hi va haver la jornada de portes obertes de l’Escola Estel, que aquest any va comptar amb una sèrie d'activitats per tal de millorar la participació.

Hi va haver una exhibició de les activitats extraescolars que es porten a terme durant el curs, servei de bar a càrrec dels alumnes d’Etapa de Transició a la vida adulta, presentació de vídeos on es veien els alumnes treballant i una visita per l’escola, acompanyats de diferents mestres i especialistes.

També es va comptar amb la col·laboració de ballarins de swing, que van animar la festa fent una demostració de ball. Així com fer participar als assistents d’una estona molt agradable i entretinguda.

Des de l'escola es valora molt positivament la matinal que es va portar a terme i l’assistència de pares i alumnes, entre els quals hi va haver bastanta participació de pares i alumnes nous.

També s'agraeix l’ interès i la col·laboració dels monitors d’extraescolars, dels professionals de swing, de pares i alumnes i de CentreVic.

Font: lestel.blogspot.com.es