dilluns, 30 de setembre del 2013

7 esportistes de Manlleu guardonats a la festa de l'esport de la mateixa ciutat





El passat dissabte dia 28 de setembre, l’ajuntament va celebrar la festa de l’esport a la Plaça Fra Bernadí, des de les 16 fins les 20h hi havia estands de les associacions i clubs esportius de la ciutats, així com de gimnasos i botigues de material esportiu de Manlleu. L’acte més important d’aquesta festa va ser l’entrega de guardons al Mèrit Esportiu. Any rere any l'Ajuntament de Manlleu entrega aquests premis a aquells equips, clubs i esportistes que han assolit èxits esportius en la darrera temporada. També es fa entrega d'un guardó a persones vinculades amb el món de l'esport local a proposta dels mateixos clubs i associacions. Aquest any, és van entregar un total de 60 guardons, que van ser lliurats pel diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Manlleu, Pep Mas.

La Diada de l'Esport, organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Manlleu vol ser una mostra i un reconeixement de l'activitat física i esportiva que d'una banda es realitza a la capital del Ter i d'altra banda que realitzen manlleuencs i manlleuenques al llarg de l'any.

El Club Esportiu CAR, té un total de 7 esportistes que són de Manlleu, i que aquest dissabte van rebre el guardó de mans del Sr. Josep Salom i del Sr. Pep Mas, aquests esportistes participen en les disciplines esportives de futbol sala, bàsquet, atletisme, natació i petanca. L’enhorabona a tots els esportistes!!!