dimecres, 6 de març del 2013

Eleccions per formar part del Consell de Participació del Centre Ocupacional de Calldetenes


El dilluns 4 de març, es van elegir els representants dels usuaris per formar part del Consell de Participació. Ja fa 2 anys que el Centre Ocupacional disposa d’un Consell de participació de centre com a òrgan de participació amb l’objectiu d’informar anualment sobre la programació general de les activitats del servei, rebre informació periòdica de la marxa general del servei, elaborar i aprovar el projecte de reglament de règim intern (RRI) del servei i les seves modificacions, informar sobre la memòria anual del servei i fer propostes de millora.

Josep Mª Comas i Sergi Ibañez són els dos usuaris elegits per formar part del Consell de participació, integrat per un total de 12 persones: un president (director del centre), un secretari designat pel director del centre i deu vocalies formades per usuaris, treballadors, famílies i una persona representant de l’administració local.

El Consell de participació es reuneix com a mínim un cop a l’any i per aprovar tots els acords que s’adopten, es necessita la majoria simple de les persones que el composen.

L’Enhorabona als nous elegits!