dilluns, 23 de gener del 2012

UN TERCER CONCERT SOLIDARI D’ÈXIT


900 persones van passar aquest dissabte des de les 7 de la tarda i fins les 5 de la matinada per la Sala Paternak de Vic, en motiu del concert solidari a benefici del centre de desenvolupament infantil i atenció precoç Tris Tras de Vic.

Un concert, el tercer organitzat per l’Associació, que ha comptat amb el suport d’una onzena de grups els quals, de forma desinteressada, van actuar oferint el seu millor repertori a un públic totalment entregat. Grups tant destacats com Boys Damm, Roger Mas, The Mamzelles, els Catarres, Sherpah, Nyandú, Obeses, Alls nous piquen, Glissando, Inspira i Zulu 9.30. Van fer que els assistents poguessin gaudir d’un espectacle immillorable.

El concert es va caracteritzar per un dinamisme continu; 8 hores seguides de música en directe amb actuacions de mitja hora per grup i un quart d’hora de canvi. Les actuacions de la tarda van permetre que el públic infantil (amb entrada gratuïta) acompanyats d’adults també hi pogués assistir. A partir de les 10 del vespre el públic ja era de majors de 16 anys.

Les valoracions rebudes han estat tant positives pel que fa al cartell i a l’organització, que l’entitat espera que l’any que ve hi pugui haver una quarta edició.

Gràcies a les 900 persones que van assistir al concert, es va poder recaptar l’import brut de 6.000€ (que un cop descomptades les despeses d’organització han estat 4.500€). Aquests diners serviran per finançar les noves instal·lacions del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç Tris Tras de Vic. Actualment a Vic, s’atenen 360 infants de 0 a 6 anys, a les mateixes instal·lacions on fa 30 anys se’n atenien 30.

Agrair des de Sant Tomàs, i molt especialment des del Tris Tras, a tots els assistents, col·laboradors i persones que van participar en l’èxit de la festa, també a la Sala Pasternak i als grups de música per haver pogut comptar amb ells.