dijous, 29 de desembre del 2011

L’Escola Estel al Camp Nou




El passat 22 de desembre, alumnes, familiars i professors de l’Escola Estel i usuaris i monitores del Centre Riudeperes van anar al Camp nou a veure el partit de Copa del Rei entre el Barça i l’Hospitalet.

Gràcies a les entrades que La Fundació del Futbol Club Barcelona van regalar a l’Escola i a l’autobús que la Penya Blaugrana de Vic varen facilitar de forma gratuïta, 84 persones entre elles alumnes, famílies i professors de l'Escola Estel, varen poder gaudir (molt ben situats) del partit on el Barça va guanyar per 9 gols a 0 a l’Hospitalet. En el cas del Centre Riudeperes, les entrades van ésser facilitades pel Departament de Benestar Social i família de la Generalitat de Catalunya i en van poder gaudir 8 usuaris i 4 monitores voluntàries.

L’Escola Estel està molt agraïda a la Fundació del Futbol Club Barcelona i a la Penya Blaugrana de Vic, ja que aquest va ser un bon regal de Nadal que tots els alumnes de primària II, secundària i d’etapa de transició a la vida adulta varen poder gaudir.

El Centre Riudeperes també agraeix al Departament de Benestar social i família la iniciativa, i defineix l'experiència com a inoblidable per a tots els usuaris que hi varen poder assistir.

* A la foto usuaris i monitors del centre Riudeperes