dijous, 6 d’octubre del 2011

CONVENI MARC DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’ASSOCIACIÓ SANT TOMAS I EL CONSORCI HOSPITALARI DE VIC


L’objecte del Conveni és promoure la col·laboració estratègica entre ambdues entitats per aconseguir una major eficiència i professionalitat en la prestació de serveis sanitaris integrals a les persones amb discapacitat intel·lectual, optimitzant, compartint,  racionalitzant i coordinant els recursos respectius en benefici comú i de la població amb discapacitat intel·lectual atesa per Sant Tomàs.

Les persones amb discapacitat intel·lectual tenen un risc més elevat de presentar problemes de salut. És important identificar les necessitats de salut de les persones amb discapacitat intel·lectual i planificar una provisió adequada de serveis sanitaris, promovent la integració funcional en xarxa i amb base territorial dels diferents serveis i equipaments.
Seran àmbits generals d’actuació entre d’altres:

  •  Millorar els respectius serveis, col·laborant ambdues entitats en aquells àmbits que      considerin necessaris, coneixedors que l’experiència compartida pot ésser una font d’enriquiment mutu.
  •   Planificar i negociar conjuntament la compra de serveis als efectes d’obtenir la integració en la gestió territorial dels recursos socials, sanitaris i educatius per les persones amb discapacitat intel·lectual.
  • Crear i potenciar espais de debat i reflexió o de col·laboració professional  per tal de compartir i transferir coneixement entorn de conflictes d’indole ètica i moral, que es puguin produir en l’atenció integral que des de ambdues entitats es desenvolupa cap a les persones amb discapacitat intel·lectual.