dilluns, 23 de maig del 2011

L’ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS PRESENTA ELS SEUS SERVEIS I VOLUNTARIAT A LA GENT GRAN DE BALENYÀ

El passat dimarts 3 de maig es va portar a terme a la Llar del Jubilat dels Hostalets de Balenyà la xerrada “Sant Tomàs, gent molt capaç”, que va anar a càrrec de Jordi Molas, responsable del voluntariat i d’atenció al soci de la mateixa Associació Sant Tomàs.

La xerrada va consistir en la presentació dels diferents serveis que aglutina l’Associació Sant Tomàs en l’atenció a les persones amb discapacitat intel•lectual de la comarca, des de que neixen fins que es fan grans passant pels diferents serveis.

La dotzena de persones van participar-hi van poder conèixer tots aquest serveis a través de la projecció d’un vídeo explicatiu i també la tasca que fan els voluntaris de l’Associació. A més es va comptar amb la presència d’una persona del mateix municipi d’Hostalets de Balenyà que forma part de la borsa de voluntariat de l’Associació Sant Tomàs.

Aquesta activitat neix de la voluntat de l’Associació Sant Tomàs i l’àrea de Serveis Socials i Ciutadania de la Mancomunitat La Plana de treballar conjuntament per tal d’ampliar la sensibilització de la ciutadania respecte la discapacitat intel•lectual i pel foment del voluntariat.

L’activitat està emmarcada dins del programa de dinamització de la gent gran de La Mancomunitat La Plana, que amb el suport de l’Ajuntament de Balenyà i la Llar del Jubilat del municipi, promou l’envelliment actiu de la població.