dimarts, 18 de gener del 2011

EL CLUB PATÍ VOLTREGÀ PIONER EN INTEGRAR UN EQUIP D'HOQUEI ADAPTAT


L’equip d'hoquei adaptat del Club Car de l’Associació Sant Tomàs formarà part de l’Escola del Club Patí Voltregà. Aquest dissabte a les 7 del vespre hi haurà la presentació oficial amb tots els equips de l'escola al Pavelló esportiu del Club Patí Voltregà.

El passat 19 de desembre, el Club Car i la fundació Club Patí Voltregà es van unir en motiu de la marató de Tv3 d’engany dedicada a lesions medul·lars i cerebrals adquirides. L’experiència, va ser tant positiva que se’n va desgranar la idea de crear el primer equip de persones amb discapacitat intel·lectual integrat a les categories d’un club esportiu, en aquest cas el Club Patí Voltregà. Aquest dissabte es presentarà

Per formalitzar la col·laboració mútua, el proper dimecres 19 de gener a les 12:30h del matí, a les oficines centrals de l’Associació Sant Tomàs-PARMO es signarà el conveni de col·laboració sota el lema d’ ” hoquei per a tots”.

Aquesta innovadora aposta, pretén facilitar la integració en el món de l’esport i, més concretament en el món del hoquei, de les persones amb discapacitat intel·lectual. Promoure i promocionar la participació de les persones de l’Associació Sant Tomàs-PARMO en les activitats esportives, culturals, lúdiques o de qualsevol índole que dugui a terme la Fundació Club Patí Voltregà, posant al seu abast la pràctica d’activitats físiques i esportives, aprofitant el potencial educatiu, formatiu i de desenvolupament de la persona, així com la seva vessant integradora i de cohesió social.