dimarts, 2 de novembre del 2010

El Club Car està de celebració!


El Club Car, Servei de lleure i esports de l’Associació Sant Tomàs, està de celebració, enceta l’any del seu 40è aniversari (nov2010-nov2011), un any ple activitats commemoratives per gaudir-ne tots.

El tret de sortida serà el proper diumenge dia 7 de novembre amb una cercavila oberta a tothom. El punt de trobada serà davant de l’estàtua de Jacint Verdaguer - zona verda del campus a la Universitat de Vic a les 10:30, des d’on s’iniciarà la cercavila fins a la Plaça Major, passant pel carrer Verdaguer. Les primeres 250 persones en arribar tindran un bossa amb obsequis. Durant el recorregut ens acompanyaran els “Diables del Serpent de Manlleu” que amb els seus tabals, posaran un toc de percussió a la caminada.

Un cop s’arribi a la Plaça Major de Vic, el Club Car convidarà a tots els assistents a xocolata desfeta, coca i fuet per recuperar forces, jocs fets amb material reciclat per a petits i grans i moltes altres sorpreses. Dir-vos també que hi haurà un espai on podreu col•laborar comprant les samarretes del 40è aniversari del Club CAR, o bé clauers molt econòmics fets pels usuaris del Centre Ocupacional de Sant Tomàs.

Aquesta serà la primera de les activitats previstes per aquest any. Un any ple d’activitats organitzades i pensades per fer gaudir a tothom tot donant a conèixer el Club Car. Exposicions, revista corporativa, obres de teatre, concerts... ompliran el calendari durant els propers mesos (les dates exactes encara no estan tancades). De moment, us esperem a tots i a totes el diumenge dia 7 de novembre a les 10.30h a la zona universitària de Vic. Vine i gaudeix del 40è aniversari del Club CAR, “compartim sentiments i emocions”.