dijous, 4 de febrer del 2010

RIUDEPERES PROTAGONISTA DEL CARTELL DE LA FESTA DEL DIJOUS LLARDER


L’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (Impevic) presenta la 7ª edició del Dijous Llarder, que se celebrarà el dia 11 de febrer. Una de les cites ineludibles del calendari firal de Vic que té com a protagonista principal i indiscutible el porc i els seus productes derivats.

El Dijous Llarder és, actualment, una de les festes més populars que organitza durant l’any l’Impevic. Una jornada que reforça la promoció del sector de la carn de porc i, alhora, és un atractiu turístic més de la ciutat. Cada any, atrau centenars de persones que celebren aquesta festa menjant el que és típic d’aquest dia, els diferents tipus de botifarra, la botifarra negra i la d’ou, el llom i la cansalada.

Per tal de comunicar el Dijous Llarder, des de fa 2 anys, l'Impevic organitza un concurs de dibuixos o fotografies on un jurat qualificat elegeix el que es convertirà en la imatge promocional del Dijous Llarder. Enguany, ha estat un dibuix realitzat pels usuaris del Centre Riudeperes l'escollit per difondre l'esdeveniment.

El premi pel guanyador del concurs és de 1000 euros que recolliran els autors durant l’acte del lliurament de la Llonganissa d’Or que aquest any s'entregarà a Nandu Jubany. L'acte tindrà lloc el dijous 11 a les 19:00h al Temple Romà de Vic.

L'enhorabona!