divendres, 20 de novembre del 2009

SANT TOMÀS GUARDONADA PER LA CAMBRA DE COMERÇ


En el marc del Dia de la Cambra, el passat dimarts 17 de novembre, la Cambra de Comerç de Barcelona, a través de la seva delegació a Osona, va premiar quatre empreses osonenques per la seva trajectòria, capacitat d’innovació i el reconeixament a la responsabilitat social empresarial, durant la celebració del Dia de la Cambra a Osona.

En la categoria d’innovació el guardó va recaure en Mecanitzats Kim, de Torelló, i la Companyia Cervesera del Montseny, de Sant Miquel de Balenyà. L’empresari Miquel Ferrer, de Construccions Ferrer, va rebre un reconeixement a la seva trajectòria.

Sant Tomàs -Parmo, va rebre el premi pel reconeixement a la responsabilitat social a mans del director General de Caixa Manlleu, Dídac Herrero. Va recollir el guardó Toni Ramírez, com a nou president de l'Associació, i el seu gerent, Ricard Aceves.
Amb la concessió d’aquest premi la Cambra reconeix, sobretot, la càrrega de responsabilitat social que té la pròpia missió de l’empresa i les accions que està desenvolupant al voltant de les tres dimensions de la RSE. Aquestes accions inclouen: aspectes socials dels usuaris dels serveis, els treballadors i altres organitzacions catalanes i estatals dedicades a la defensa i els drets i qualitat de vida de les persones amb discapacitat; aspectes mediambientals de gestió de residus i de consum energètic i aspectes econòmics per assegurar una gestió sostenible i transparent. També s’ha valorat la gran conscienciació per la RSE que es desprèn dels 10 grans objectius del pla estratègic 2007-2012 de l’associació, en els que es fa una aposta de futur més enllà de l’empresa per involucrar altres organismes en la constitució d’un territori responsable.

La celebració del Dia de la Cambra a Osona va reunir unes 250 persones a l’auditori d’El Sucre en un acte presidit pel president de l’entitat promotora, Miquel Valls. Durant el decurs de l’acte es va celebrar, a més, una interessant conferència a càrrec del Director General de la Fundación de Cajas de Ahorros (FUNCAS), Victorio Valle, amb el títol: “La recuperació sostinguda de l’economia: condicions i possibilitats”.